Medlemsmøde lørdag den 27/1 2018

Vi havde et rigtig godt medlemsmøde , hvor 31 medlemmer havde fundet vej til Århus . Her fortalte  Benny Kløppel  om hans  spændende tur til  “Costa Rica ” i 2011, efterfølgende fortalte Torsten Østergaard  om de store Australske Parakitter. Torsten kom med noget af en bombe, for dem der arbejder med  mutationer, idet at der kun er få lande tilbage der arbejder med  mutationer, det er Holland, Belgien, Tyskland , Danmark  få fugleholder i Frankrig og Italien. Torsten forudser at det  vil blive svært at komme af med sine mutationsfugle, hvilke for mange allerede nu er en realitet.                                                        Det var 2 spændende og rigtig gode foredragsholder.

Se referatet i næste medlemsblad.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, LAP medlemsmøder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *