Medlemsmøde i Århus lørdag den 27 Januar 2018

Der afholdes medlemsmøde på Vorregårds Alle 115, 8200 Århus N                                         Lørdag den 27 Januar kl.10

 

Dagens program.
Fra kl. 10,00 – 10,30: Bliver der serveret formiddagskaffe med rundstykker.
Fra kl. 10,30 – 12,30: Her får vi besøg af Benny Kløppel med følgende.

Foredrag om ”Costa Rica”
Benny Kløppel skriver:
Lige et par få ord om en tur til Costa Rica. Turen til Costa Rica var næsten en foreningstur, for der var 12 medlemmer fra Aarhus Fugleforening, og 2 fra Horsens.
Det var en tur over 23 dage, som jeg havde arrangeret på den måde, at jeg fandt stederne med de fugle som jeg var interesseret i at se, og så håbede jeg at de andre på turen, syntes godt om det jeg havde fundet frem til. Jeg kontaktede så rejseselskabet Jesper Hannibal og Co, som vi havde rejst med før, og uden problemer, vi fik turen på plads til landet som ikke kan kaldes andet end et paradis, og især hvis man er interesseret i fugle, dyr og deres natur.

Så jeg håber med dette foredrag, at kunne give bare lidt af de oplevelser som vi fik i Costa Rica, vi fik set og ikke mindst fotograferet mere end 500 arter. Jeg kan kun anbefale alle som har mulighed for det, tag turen dertil.
Med venlig hilsen
Benny

Fra kl. 12,45 – 13,30: Er der frokost, hvor der bliver serveret 2 stykker godt smørrebrød.

Fra kl. 13,30 – ca. 15,30: Torsten Østergaard fortæller og viser billeder af Kongeparakitter – Rødvinget Parakitter – Prinsesse Parakitter – Rock Peplar Parakitter – Barraband Parakitter – Twenthy Eight Parakitter – Port Lincoln Parakitter – Barnardi Parakitter – Cloncurry Parakitter – Rødkappet Parakitter og Svaleparakitter I normalfarvet og mutationer.

Mødet er ikke kun for foreningens medlemmer, så hvis du har en eller flere fuglevenner med interesse for australske parakitter er du velkommen til at tage dem med.

Der er tilmelding til mødet idet der skal gøres indkøb bla. af smørrebrød.

Tilmelding skal ske til phenningp@gefiber.dk eller Henning Pedersen, telefon 21 97 12 98 senest 23. januar.

L.A.P. vil være vært ved kaffe og rundstykker samt øl og vand til frokosten, men der vil blive opkrævet betaling for smørrebrødet.

Efterhånden som tilmeldingerne indløber, vil de blive lagt ud på hjemmesiden for evnt. samkørsel.

Vel mødt
Bestyrelsen

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *