Kåringsskuet 2015 er nu vel overstået

Ja så er vores årlige kåringskue over, det var et fantastisk skue, med udelukkende smukke fugle. En stor tak til alle der har været med til at gøre dette kåringsskue til et flot samlings-punkt, for alle folk med interesse for Australske Parakitter og Græsparakitter. Det skal lige fremhæves at det var utroligt flot, at vores udenlandske medlemmer fra Norge , Sverige og Holland besøgte kåringsskuet , og nogen var også udstiller                                                            Vores fugle er nu ved at være helt oppe på dupperne , og spændingen er stor hos os alle, hvor mange unger kommer der på pind, og for mutationsavler , kommer der nu de farver frem som vi havde forventet.                                                                                                                              49-DSC05499Jeg vil ønske alle en god yngle ses- song.

På bestyrelsens vegne

Per Andersen

Dette indlæg blev udgivet i Aktiviteter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *