Landskåringsskuet den 2-3 og 4 Marts 2018

Vi havde et rigtig godt Kåringsskue i Låsby Forsamlingshus, hvor alt så helt fantastisk godt ud i de her ,for os, nye omgivelser. Udstillingsudvalget og mange medlemmer har også virkelig knoklet for at nå dette flotte resultat.                                                                               Der var 203 udstillede fugle, alle af meget fin og høj kvalitet, hvilket jo tydelig fremgik af de fine bedømmelser.                                                                                                                            Billeder fra Kåringsskuet, vil komme i næste medlemsblad.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *