Bliv medlem af L.A.P

Bliv medlem af Landsforeningen Australske Parakitter.

Landsforeningen Australske Parakitter. 

I daglig tale kaldet L.A.P. blev stiftet i 1981. I klubben arbejdes der med alle australske parakitter, med undtagelse af nymfeparakitter og undulater.  Alle de australsk parakitter findes i dag ud over de naturfarvede også i talrige mutationer.

Foreningen udgiver et medlemsblad, som udkommer 6 gange årligt. I bladet bringes medlemsartikler samt andre artikler og nyt fra såvel ind – som udland. Desuden er der en løbende udsendelse af såvel nye som reviderede standardbeskrivelser, som 2 gange årligt er vedlagt 1 stk. farvefoto af en australsk parakit. Udsendelsen vil med tiden blive til et vigtigt opslagsværk for de medlemmer, som vil yde et målbevidst avlsarbejde og dermed være med til at gøre kvaliteten på australske parakitter bedre.

Herudover har foreningen fået lavet et opdrætskatalog, således at man kan se hvilke medlemmer der arbejder med hvilke fugle og herunder hvilke mutationer, så man af denne vej kan finde frem til de fugle man måske står og mangler, eller måske finde medlemmer med hvem man kan få etableret samarbejde med.

I kataloget optages kun de australske parakitter som vi i foreningen arbejde med.

Tilmelding hertil skal ske 1 gang årligt, idet man ønsker kataloget så opdateret som muligt.

Foreningen afholder 1 årlig voliere tur i ind eller udland samt 1 årligt landskåringsskue, samt 1 medlemsmøder i vinterhalvåret.

Foreningen har endvidere salg af  samlebindbind til indsættelse af de forskellig standardbeskrivelser, samt salg af foreningens egne farvede årsringe.

Kontingent frem til den 31.7.2023 er kun 350.-  

Køber du et medlemskab i  december eller efter nytår , vare medlemskabet  til 1 August det efterfølgende år.

Beløbet kan overføres eller indbetales til L.A.P.´s bankkonto i Nordea.

Regnr.5667 konto nr. 0564879053. 

Husk at skrive navn adresse i feltet med meddelelse til modtageren, og mailadresse

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *