L.A.P.’s medlemsmøde den 2 november 2013 er nu vel overstået.

L.A.P.  afholdte medlemsmøde den 2 november 2013  i lokalet “Smilet” på Vorrgårds Alle 115 ,   8200 Århus N,  er nu vel overstået. Det blev en forrygende dag, med fantastiske foredragsholdere. Først fortalte Søren Brøndum om hans fantastiske projekt i Ecuador og om hans  forelskelse i Indianerhøvdingens datter, og om de kulturelle barrierer der skulle overvindes.                                                                                                                                                                    01-DSC02742

vores anden foredragsholder var Torsten Østergaard, der fortale om Rosellaen og dens mutationer, et medrivende foredrag der virkelig flyttede grænser for forståelse af disse smukke fugle. Ligeledes  gav Torsten et rigtig stort indblik i hvorledes  L.A.P.’s standartbeskrivelser bliver til, og her  er der bestemt intet overladt til tilfældighederne. Se referatet i vores næste medlemsblad

4-620

Dette indlæg blev udgivet i LAP medlemsmøder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *