Volieretur i Midtjylland.

Volieretur i Midtjylland.

Lørdag d. 27. august var medlemmer på volieretur i det midtjyske. Turen startede ved Torben Christiansen i Hovborg, der arbejder meget med græsparakitter, især Rødbrystet og Rødskuldret. Herefter gik turen til Connie og Sten Nissen i Sdr. Omme, der arbejder med store og små Australske Parakitter, hvoraf mange er mutationer.Dagen sluttede ved Hanne og Poul Andersen i Hampen, hvor der udover Australske Parakitter, også blev arbejdet med Dværg Papegøjer og Spurve Papegøjer.Vejret viste sig fra den gode side, solskin hele dagen og ingen vind, så der var god mulighed for at sidde ude og hygge, inden aftensmaden var klar. Der var 25 tilmeldt til spisning, som blev holdt i Hanne og Pouls partytelt.Landsforeningen Australske Parakitter siger tak til dem der har haft besøg, og tak til dem der var med på turen, og var med til at gøre det til en god dag for alle.

Kan være et billede af 9 personer, folk, der står, træ og udendørs
Kan være et billede af træ og udendørs


Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *