L.A.P har en udvidet PR-stand hos Nordvestjysk Fugleforening den 15 og 16 oktober 2022

L.A.P har indgået en aftale med Nordvestjysk fugleforenings
om at deltage med en P.R- stand, på deres årlige udstilling den 15 -16. oktober hos Boysen Biler , Hjaltesvej 4, 7500 Holstebro. Udstillingen, Lørdag er åben fra 14,00 til 17.30. Søndag fra kl.10,00 til 15,00 På Udstillingen bliver der vist et bredt udvalg af finker, græsparakitter, vagtler, duer, parakitter, papegøjer med mere . På udstillingen er der et cafeteria, tombola, samt besøg af forskellige gæsteudstiller. Vi håber at rigtig mange vil komme forbi en af dagene og se vores fantastiske fugle og evt. få en fuglesnak. Landsforeningen Australske Parakitter har hele tiden repræsentanter på udstillingen.

Stanly Parakit

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *