Aflysning – Aflysning

Kære LAP medlemmer, kåringsskuet  den 5 – 6og 7 marts 2021 er aflyst på grund af Corona pandemien og Fugleinfluenzaen.

Det er virkelig træls at vi må aflyse alle vores aktiviteter. Først røg vores medlemsmøde den 30. januar og nu ryger også kåringsskuet, Vores generalforsamling kan vi heller ikke afholde.                                               Vedrørende Generalforsamlingen:

” I vores vedtægter står der at vi skal holde generalforsamling i forbindelse med vores kåringsskue”. Så da vi ikke kan holde kåringsskue, kan man teoretisk udskyde generalforsamlingen til 2022.

Vi håber dog, at der her i løbet af vinteren og foråret bliver så mange  vaccineret at der kommer  styr på virussen, så vi først på efteråret har mulighed for at samles  til generalforsamling i forbindelse med en evt.  volieretur. jeg har talt med alle i bestyrelsen samt suppleanter, de har indvilliget i at forsætte deres arbejde i L.A.P. som hidtil.

Mange hilsner og pas godt på jer selv , håber vi snart ses . Per Andersen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *