Hollandstur fra 31 August til 2 september 2018

HOLLAND

Landsforeningen Australske Parakitter har tilrettelagt en tur til Holland i dagene 31 august – 2. september med start i Aarhus fredag den 31.august om morgenen og med opsamling enkelte steder ned gennem Jylland. Turen kommer til at foregå i en 4 stjernet bus og med samme chauffør som i tidligere år.                                                                                                  Når de sidste er kommet om bord i bussen vil der blive serveret morgenkaffe med rundstykker, og måske en lille en.                                                                                                        Når chaufføren skal have en af sine lovmæssige pauser omkring middagstid, vil der blive opstillet et bord uden for bussen, her fremtryller vor chauffør Torben en meget fin og god frokost.                                                                                                                                                      Hvis ellers trafikken ned igennem Tyskland glider som forventet, og uden for mange trafikpropper vil der blive tid til at besøge en frøhanden m/m inden vi når vort Hotel.        Vi vil ankomme til hotellet hen under aften, og efter vi har fået nøglerne til vore værelser, serveres der aftensmad som består af en buffet, hvorefter resten af aftenen er til social samvær.

Lørdag morgen starter med morgenmad, herefter tager vi på tur til 5 – 6 opdrættere. Omkring frokosttid fremtryller Torben igen et frokostbord til os. Tilbage til hotellet hen under aften hvor vi igen får serveret buffet, og derefter igen social hygge.                                 Søndag morgen starter igen med morgenmad, herefter går turen tilbage til Danmark, måske via en importør eller fuglehandel, hvis der kan laves aftale med en sådan, vi må jo tænke på at det er søndag. Igen omkring frokosttid vil Torben igen stille sit frokostbord op. Tidspunkt for start og hvor opsamling vil foregå samt tidspunkt for hjemkomst vil følge senere.                                                                                                                                                          Et af foreningens medlemmer, Aldert Westman, Nieuwlande, Holland, som er dansktalende, vil tilrettelægger turen for os og følge os som guide og tolk i et område vi ikke tidligere har besøgt.,                                                                                                                Prisen for hele turen er kun kr. 2100,- ved minimum 30 personer, eksklusive drikkevarer. Der opkræves tillæg for enkelt værelse på kr. 400,-

Beløbet kan overføres eller indbetales til L.A.P.´s bankkonto i Nordea,   Regnr. 5667 kontonr. 0564879053. 

UDLANDET                                                                                                                                 IBAN: – DK 2520000564879053                                                                                     NORDES BIC (Swift) NDEADKKK.                                                                               Silkeborg afdeling, Vestergade 13 8600 Silkeborg. 

 

Bestyrelsen.

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Ture til udlandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *