Medlemsmødet i Århus den 28 -1-2017

Vi havde et rigtig godt medlemsmøde i Århus   hvor vi var 35 medlemmer fra hele landet , der havde tilmeldt sig, her hørte vi John Frikkes fine foredrag, ledsaget af hans dejlige billeder, om den 8 internationale papegøjekongres på Tenerife i 2014.Det var et rigtig interessant og spænde foredrag. John fortalte også om hans spændende og varierede fuglehold, hvor han stadig har Australske Parakitter.                                                                                                                                                                                   Torsten fortalte om de Australske Parakitter “variation”, normalfarvede  fugle. Alle Australske Parakitter  variere meget i farven. Dette gælder for  kroppens grundfarve ,rygfarve, tegning og pandebånd. Dette gælder både i naturen og i fangenskab. De kaldes for typer eller varianter.                               Det var 2 rigtig spændende foredragsholder.                                                                Se referatet i vores næste medlemsblad.   

Per Andersen 

                        

Dette indlæg blev udgivet i LAP medlemsmøder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *