Landsforeningen Australske Parakitter

Landsforeningen Australske Parakitter
.
I daglig tale kaldet L.A.P. blev stiftet i 1981. I klubben arbejdes der, med undtagelse af nymfeparakitter og undulater, med alle australske parakitter. I dag findes der, ud over de narturfarvet , talrige mutationer inden for både Græsparakitter og mange af de store Australske Parakitter.

Foreningen udgiver et medlemsblad, som udkommer 6 gange årligt. I bladene bringes medlemsartikler samt andre artikler og nyt fra såvel ind- som udland. Desuden er der en løbende udsendelse af såvel nye som reviderede standartbeskrivelser, som 2 gange årligt er vedlagt 1 stk. farvefoto af en australsk parakit. Udsendelsen vil med tiden blive et vigtigt opslagsværk for de medlemmer , som vil yde et målbevidst avlsarbejde og dermed være med til at gøre kvaliteten på australske parakitter bedre.

Foreningen afholder 1 gang årligt volieretur samt1 årlig landskåringsskue.

Foreningen har endvidere salg af farvefotos som er beregnet på at indsætte i ringbind sammen med de forskellige standardbeskrivelser, samt salg af foreningens egne årsringe.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til
Henning Pedersen Ry. tlf. 86891298
E-mail. lap@mail-online.dk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *