Kåringsskuet 2019.

Kåringsskuet 2019 er vel overstået. Fredag den 1. om morgenen startede vi med opsætning af alle vores reoler og bure. Mange medlemmer var kommet og gav en hjælpende hånd , så først på eftermiddagen var alt på plads, så vi kunne begynde at sætte fugle ind. Lørdag den 2. startede først på dagen med morgenkaffe kl.7 Dommerne gik herefter i gang med bedømmelserne. Alle bedømmelser bliver indskrevet direkte på en PC. Bedømmelserne blev så lagret på et usb stik, og udskrevet derfra. Alt gik meget hurtigt så kl. 14 var alle fugle bedømt. Der blev nu tid til at vores dommeraspirant Per Kirkeby kunne komme til dommerprøve, og han bestod. “stort tillykke” . 195 Australske græsparakitter og Parkitter blev bedømt på Kåringsskuet, alle fugle var af rigtig fin kvalitet, så vi glæder os til at se deres afkom til næste år. Lørdag aften havde vi en dejlig medlemsfest hvor mange medlemmer havde tilmeldt sig. Søndag kl. 10 var der åbent for besøgende, hvilket en del benyttede sig af . kl. 14.30 var der generalforsamling og kort tid efter den, sluttede kåringsskuet. En del medlemmer blev og hjalp til med at få alt vores materiale skilt ad og sat på plads, så allerede kl.18 kunne vi sætte os og få et dejligt aftensmåltid, som damerne havde lavet, inden vi kørte hjem.

Per Andersen

Dette indlæg blev udgivet i Kåringsskue. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *