Tilladelse til afholdelse af Kåringsskuet

Så er tilladelsen til afholdelse af Kåringsskuet 2018  kommet.

Bekræftelse på anmeldelse af dyrskue/udstilling
Fødevarestyrelsen har modtaget dit brev af 25. januar 2018 om afholdelse af Kåringsskue den 2.-4. marts 2018 i Låsby Forsamlingshus på Grønnegade 2, 8670 Låsby.
Arrangøren skal afholde samlingen af husdyr efter betingelser, som er fastlagt i bekendtgørelse om dyrskuer, udstillinger og lignende samlinger af husdyr1 og bekendtgørelse om beskyttelse af dyr på samlesteder2 og bekendtgørelse om fjerkræproduktion og omsætning af fjerkræ3, samt bekendtgørelse om forebyggende beskyttelsesforanstaltninger mod aviær influenza4.
Det fremgår af anmeldelsen at der udelukkende udstilles australske parakitter.
Oplysninger om bekendtgørelserne kan findes på www.retsinformation.dk.
Det påhviler arrangøren skriftligt at underrettet hver enkelt deltager om betingelserne for tilførsel af dyr, samt at afholde alle udgifter for veterinært tilsyn.
Hvis du har spørgsmål til dette brev, er du velkommen til at henvende dig til Fødevarestyrelsen med henvisning til brevets journalnummer.
Med venlig hilsen
Tina Buth Rasmussen
VeterinærNord
1 Bekendtgørelse nr. 185 af 20. marts 2000 om dyrskuer, udstillinger og lignende samlinger af husdyr                                                                                                                                 2 Bekendtgørelse nr. 21 af 7. januar 2016 om beskyttelse af dyr på samlesteder og andre samlinger af dyr                                                                                                                                       3 Bekendtgørelse nr. 1450 af 15. december 2009 om fjerkræproduktion og omsætning af fjerkræ                                                                                                                                                        4 Bekendtgørelse nr. 522 af 6. juni 2012 om forebyggende beskyttelsesforanstaltninger mod aviær influenza.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *