Medlemsmøde i Århus , Lørdag den 23 Januar 2016 kl. 10.00

Der afholdes medlemsmøde på Vorregårds Alle’  115,  8200 Århus N.                  Lørdag den 23 januar kl.10

Dagens Program:  

fra kl. 10,00 – 10,30 bliver der serveret kaffe med rundstykker.

Fra kl. 10,30 – 12,30 får vi besøg af  Michael Falkendorf                                      med Foredrag om ”Bornoe”  Sydøstasien 

Michael Falkendorf   skriver: Jeg glæder mig til at tage jer med en tur til Sysøstasien for at se på den meget forskelligartede natur – lige fra Borneos jungle til gletsjer i New Zealand. – Og der kommer nok lidt kultur med også, for den har jo som bekendt ændret en del på naturen.  Vi flyver fluks til den malaysiske del af Borneo i nord. Vi skal op på Sydøstasiens højeste bjerg og ned i Sandakans jungle og se orangutang, vilde elefanter og næsehornsfugle.  Herfra tager vi til New Zealand fra Nordøen til Sydøen, tager på vulkanvandring, ser hvaler, svømmer med delfiner og går en tur på Fox Glacier, der ligger lige ved siden af en skov af 6m høje bregner. Vi skal også lige se fjordlandet og bl.a. kea og kiwi.  Vi suser nordpå igen til Singapore Bird Zoo, som næsten er på størrelse med Københavns, men udelukkende med fugle.                                                                                                  Turen ender i Filippinerne, på Mindanao, hvor vi bl.a. skal se, hvordan man får kokosnødder ned. Og der bliver nok også plads til en god historie om en dame og en date.  Hele turen varer ca. 1½ time med masser af billeder.

Vi ses.                                                                                                                                                                                    De bedste hilsener                                                                                                                                                Michael Falkendorf

kl.12.45 – 13.30 er der frokost, hvor der bliver serveret 2 stykker godt smørebrød.

Fra  kl. 30.30 – ca.15.30 Torsten Østergaard med fordraget, opdræt af Græsparakitter, normalfarvet kontra mutationer.

Mødet er ikke kun for foreningens  medlemmer, så hvis du har en eller flere gode fuglevenner med interesse for australske parakitter er du velkommen til at tage dem med.

Der er tilmelding til mødet, idet der skal gøres indkøb, af bla. smørebrød.

Tilmelding skal ske til phenningp@gefiber.dk  eller Henning Pedersen, tlfefon 21971298, senest onsdag den 20 Januar.

L.A.P. vil være vært ved kaffe og rundstykker samt øl og vand til frokost, men der vil blive opkrævet for smørebrødet.

Efterhånden som tilmeldingerne indløber, vil navn og by blive lagt ind her på hjemmesiden for evt. samkørsel.

vel mødt.                                                                                                                                                                bestyrelsen

Bornoe

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Dette indlæg blev udgivet i LAP medlemsmøder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *